Lillen

Den drygt fyra timmars resan till Stockholm gick jätte bra, lillen skötte sig alldeles utmärkt och stod stilla hela tiden. Dock lyckades han dra loss pinnen som höll fast mellanväggen men det var inget mer med det.
Väl framme gick han lugnt ur släpet och vi släppte honom på ridbanan en stund medan jag gjorde iordning i boxen och sedan promenerade jag med honom en stund innan han fick stå i gången för att bli borstad (han rullade sig ett par gånger på ridbanan) och sedan in i boxen. Han var lite blyg först men sen kom han nyfiket fram och hälsade :)
Imorse släppte vi ut honom i en hage tillsammans med fyra andra hästar och det gick jätte bra, alla hästar var lugna och höll alla hovar i marken. Han verkar dessutom vara den hästen som hellre går iväg än ger sig in i något bråk vilket är bra.
Imorgon ska jag skritta honom lite, ska få låna sadel av en tjej i stallet och sedan ska vi på fredag åka och prova ut en.
Är ni sugna på att veta lite mer om honom?
Såhär söt är han i alla fall :)


Kommentarer
Emelie

Skulle inte du köpa häst efter att du sålt London ? :) men din nya ponny är verkligen otroligt söt ! Stort lycka till !!

2011-08-27 @ 11:46:26
URL: http://tabybrudarna.blogg.se/
mikaela

Jaaa! :DD GRATTIS!!! :DD

2011-08-27 @ 12:58:28
Hedda

Vilken snygging! Gärna ;D

2011-08-27 @ 13:32:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0