...

Good evening (:
Idag hade vi uttaget så det var att gå upp kl 6 och åka till stallet till sju, sedan har London o jag vart på äventyr, blev en lite längre uteritt tsm med; Iffa & Hebbe, Jojjo & X-file och Linda & Ilona. Vi red till andra sidan vägen och red på ridstigarna där. Jätte fint (: Sedan red vi på en underbar galoppäng oxå, hur stor som helst o jätte bra underlag. Där fick London galoppera en massa :D London och X-file tävlade i skritt och London vann (a' London var typ snabbast av alla o han är minst ;P Liten busponny. På vägen hem när vi red igenom en gård fick han för sig att han var liiite rädd för allt möjligt men såklart ingen fara, höhö.
Imorgon ska London klippas, lite nervöst, hoppas det inte blir alltför fult O.o Får lite hjälp i alla fall och hoppas att han är snäll. Får fota före och efter bilder ;D

Kram, Tove

...

Sitter i skolan nu. Har svenska o håller på att skriva en 'berättelse'. Försöker samla lite ideér nu.
Får sluta 1 h o 20 min tidigare idag, slutar då 13.20, skit skönt. Är då i stallet strax efter två tror jag. Ska nog rida ett lite enklare dressyrpass på utebanan idag.

Kram, Tove

...

http://www.youtube.com/watch?v=OdbqEbjVZw0

Tju ^^,

Tjuhej!
Mitt i skolveckan nu då. Inte gjort mycket idag, vart i skolan bara o sådär. Hade medryttare idag så det blev inget stallet för mig idag, vilket är bra eftersom jag har rätt ont i foten.. Trodde att jag skulle ha träningsvärk efter igår men har faktiskt inte det, red ut i strax över en timme, hade bara tänkt ta det lugnt men det hade London en
annat förslag om. Och eftersom han är en sådan pigg och glad prick så ville han ju galoppera som en sådan där galoppör och jag var ju tvungen att få en lite lugnare galopp, tror att han behövde springa av sig ordentligt..
Men ja, som sagt hade jag iaf ingen träningsvärk och i måndags fick duktiga london faktiskt två sprutor och vet. tyckte att han var super snäll (:
Imorgon rider jag nog ut igen, får se, fast lite lugnare tack xD
Håller just nu på att ladda upp en video på youtube, går lite segt. Lägger in länk så fort det är klart (:

Bjuder på lite summer-pics!


Hebbe & London

Puss!

Loriot & London

Kram Tove

Hoppning.. (:

Igår:
En riktigt lyckad hoppträning faktiskt. Låga höjder o små serier men kändes ändå väldigt bra. Hoppade ett lätt räcke på åttio och serien var väl på 50 (?). Mycket markarbete, inte super lydig men ok.

Idag:
Ja, det blev ett ganska dramatiskt hoppass, inte för mig som tur var. Jag kan sammanfatta det såhär: 7 avramlingar och en ambulans hämtning. Mer orkar jag inte berätta, vill ni veta får ni fråga mig personligen. Men jag kan säga att jag inte ramlade av någon gång. Blev dock två stopp för mig och London men det kan jag inte klandra honom för. Han hade mer framåtbjudning och lyssnade bättre än igår iaf :D Hoppade dem flesta titthindrena, dock inte halmbalarna ;P Men hoppa; mur, vattenmatta, 'regnbågarna', grind o.s.v. Mycket stigsprång, oxrar och även en trippelbarr. Hoppade sedan banan på nio hinder på c.a 90-100 cm.
Nöjd med båda dagarnas hoppträning. Ser fram emot kommande tävlingar! :D

Kram, Tove

Ps. Ska försöka lägga ut en video, mamma filmade (:

...

Inte skrivit på år och dagar... But now I'm back!
Inte gjort så mycket sedan sist egentligen, ridit min lilla pärla såklart o sådär men ja, annars har det inte hänt speciellt mycket. Har planerat in tre tävlingar + vår klubbtävling på Grana och sedan blir det mer tävlingar i vår :D
Hufvudsta (27/9), Sollentuna (4/10) & Vallentuna (10/10). Tre helger på raken med tävlingar, jag kmr sova gott.

Ikväll och på lördag ska London och jag vara med på hoppträning. Tror att det kommer gå bra.
Skriver mer sen.

Kram, Tove

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0