Ridhus ;>

Återigen är det tusen år sedan jag skrev sist >.< Och det har hänt en hel del..
Till att börja med så kan jag väl säga att vi redan har flyttat, egentligen skulle vi ju flytta imon men det blev en vecka tidigare (25/7). Så nu är London hemmastadd, han är lite ensamvarg av sig så är ibland lite för sig själv, vilket man märker att han inte har något emot då dem andra gärna vill vara med honom ;P Alla hästarna i hagen är jätte snälla och han kommer bra överens med dem. Nu har London kommit igång igen efter sin skada och imorgon ska vi hoppa och Anna ska följa med och hälsa på :'> London saknar Bianca (a)
Det finns många snygga tjejer på Grana tkr London ;P Och den boxraden där han står är det bara tjejer (förutom honom då) så det är han nöjd med. Och så har han ju fönster ut i stallgången där han kan stå och titta, han kommer precis över med huvudet ;) Idag red vi iallafall i ridhuset när det börja ösregna och det var skönt att slippa regnet.
Lägger in ett kollage med lite bilder som är tagna nu när London står på Grana (dem flesta i hagen).

Kram, Tove (& London)

bilder på london , grana

:'o

Förlåt så mycket för att jag inte har skrivit på evigheter! Har haft rätt fullt upp.
Det blev ingen tävling för oss på Järfälla för jag upptäckte ett sår på Londons vänstra framben dagen innan och benet var rejält svullet och han gick lite besvärat, så det var ju synd.
London har gått med spritbandage nu ett tag och nu är svullnaden nästan helt borta, han haltar inte det minsta längre så idag ska jag börja rida honom lite mer ordentligt, skrittade honom lite i torsdags och fredags och igår testade jag och Nicole att tömköra honom, han hade ingen aning om vad han skulle göra. Han jobbade nog slut på sin hjärna ;s
Det gick iallafall bra för både Ida och Emma på tävlingen, Ida tävlade först både Mira och Winnica i LD (CR) och båda gick felfritt, Miras första hopptävling också :D Någonsin ;P Och Emma gick också felfritt där. Sen startade Ida LC med båda ponnysarna igen och Mira vägrade två gången i första fasen för hon tjurade lite men dem kom ju runt grunden iaf (: Med Winnica gick det super för Ida! Felfri i båda faserna och dem kom trea fast det var bara två placerade ;s

Ska försöka få tid ikväll att skriva lite sen (;
1 Augusti flyttar jag och London till Stall Grana i Vallentuna, lite spännande ;P

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0