Videos

Har fått önskemål att ladda upp lite videos här på bloggen så nu bjuder jag på två stycken från Tusse träningarna i början av november! (:

Original Video - More videos at TinyPic


Original Video - More videos at TinyPic

Skogsritt och Kurt the mouse

Hejsan hoppsan, god eftermiddag eller vad tusan man ska skriva!
Pappa väckte mig tio över tio idag så jag blev lite sur men åkte i alla fall till stallet vid halv tolv, skulle egentligen åka förbi Hööks på vägen och kolla på vinterstövlar men det var stänkt så det blev direkt till stallet haha. Fotade när Londons hage lunchades men bara för att jag skulle fota så ville inte London galoppera, stygg ponny..
Fixade allting och tog sedan in buspownin och gjorde iordning honom. Skrittade bilrundan med Iffa och Therese och i slutet när vi kom ut vid hoppslingan så blev hästarna lite för glada och hoppade över alla diken, haha, sötast <3 Therese och jag släppte ut London och Hilli och sen gick vi ner till klubbis och bytte om, och nu över till nästa intressant sak. Therese sa väldigt lungt typ "Titta Tove, en mus" och jag blev typ livrädd haha, fast den var skit söt så den fotade jag lite, skit söt verkligen!

Nu ska jag väl önska er alla ett gott nytt år!!
Jag har aldrig haft nyårslöften utan snarare nyårsönskningar haha, så det här året nyårsönskning blir att London håller sig frisk och hel hela året och framgångar på både träningarna och tävlingarna!

Återigen, GOTT NYTT ÅR!!


Kurt The Mouse (a'

Lite små tråkigt...

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha, okej :p <3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Det gick jätte bra :)
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Vad vill du ha dåe? <33
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ska ha spanska :P sj?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej :D
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ska äta snart :p Sj? <3
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hmm jah vänne x'D <3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Okej :P Men messa när du är klar :)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Vilket sammanträffande! Jah me :D
10. Din romantiska replik?
Hej.. Vad görs? ;D <3

Haha, drygt >.O

Forsätt att ställa frågor till frågestunden! :D
Bläddra ned för att hitta den eller ställ frågan direkt i detta inlägg! (:

Duktig pojke <3

Hejsan hoppsan!
Åkte förbi Stinsen påvägen till stallet för att köpa varmare sulor till mina ridstövlar men endast ett tunt par i fleece eftersom annars så blir stövlarna för små. När vi kom till stallet mockade ja, NÄR LONDON STOD INNE, mohahah, förstå gången, trodde att han skulle attackera grepen (han får för sig sånt ibland) men istället stod han bara och såg tjurig ut och tyckte att jag störde honom mitt i middagen. menmen. Sen fick han stå i gången när jag la in en torvbal för den hade han definitivt attackerat, plast kan ju vara farligt. Jag tror att london tror att han är någon farlig dinosaurie eller något för han försöker låtsas vara farlig men det funkar inte för han gör liksom aldrig något, skum ponny säger jag bara!
Mie ledde runt Obbe och London medan jag hjälpte till att bygga banan, ganska många hinder idag.
Lektionen inleddes med uppvärmning, galopp över sockerbitar, två stycken på medellinjen där vi skulle reglera galoppen med ett par galoppsprång, lite svårt för mig och London men det har vi jobbat med både igår och idag så jag ser helt klart en förbättring! Målet var att rida på sex galoppsprång och det gjorde vi nästan alla gånger, nöjd (: Sen så skulle vi träna lite omhoppningssvängar och shit vad ponnyn tyckte det var kul! Han var skit duktig på det. Banan gick också riktigt bra sen, blev ett par stopp men då endast på grund av missförstånd, nöjd med alla dagar och det tyckte Eva att jag skulle vara så ja, det känns bra (: Märker jätte stor skillnad sen jag fick honom iaf, han lyssnar bättre på mina hjälper och litar mer på mig, kanske att jag ska våga lite mer bara! (:

Fortsätt att kommentera och komma med tips ni söta läsare! (: <3

Postat av: Tessan
hiho, jag tycker din blogg är skitbra, men skulle du inte kunna ge lite ridtips? typ efter när du haft en lektion lägga in en övning du gjorde eller så?:) pusspuss<3

Då kan jag ju passa på att lägga in övningen vi jobbade med idag, det vill säga med sockerbitarna, det går lika bra att rida den med endast bommar och målsättningen är att kunna reglera galoppen så mycket som möjligt, tror att avståndet var tjugo meter emellan och (åtminstone med London) alla hästar bör kunna reglera från 5 galoppsprång till sju, men det kan variera, vissa kan gå på fyra och vissa på åtta, beror helt på hästens storlek och om den är lång/kortgalopperad. Den här övningen kan man också rida på böjt spår och då kan man lätt använda vägen till att reglera men det är viktigt att man håller ett jämnt tempo/jämna språng och ser till att det inte blir vingligt! Man kan även ändra avståndet lite utefter vad som passar för hästen !
Den här övningen är inte speciellt krävande och bör gå att rida även på lite yngre hästar.
Jag är sämst på att rita på datan men här kommer ett exempel på både rakt och böjt spår!
Original Video - More videos at TinyPic

Jag får världens skrattattack efter det där så det ser lite skumt ut, haha x)

30 december..

Hejhej!
Lillebrorsan väckte mig vid halv elva idag och kände mig tvungen att gå upp då, satte mig i soffan och tittade på två filmer som vi spelat in under helgen, läst de tre hästtidningarna jag fick i julklapp, har hjälpt mamma att plasta in böcker och nu sitter jag och tittar på inspelningen från Sthlm Horse Show eftersom jag inte har mycket annat för mig.

Ställ frågor i frågestunden; http://londoninmyheart.blogg.se/2009/december/fragestund.html#comment, svarar på allt. Kommer även skriva en kommentar till de personer som ställer någon fråga ifall ni har blogg, dessutom kommer ni få en länk till eran blogg när jag svarar på frågorna (;

Drar till stallet vid fyra, banhoppning idag (:

Kram, Tove

'

Hoppträningen idag gick väl sådär, tre stopp varav ett av jag ramlade av under.. Fast det var en himla snygg avramling haha, mellan bommarna i en oxer, stående med tygeln i handen haha så så mycket avramling kanske det inte var men det gick väldigt fort så fattade inte riktigt vad som hände.
Men sen gick det iaf bättre, anledningen till alla stoppen var avståndet mellan kombinationen och i linjen, det var ju anpassat för de stora hästarna eftersom London var enda ponnyn men när Eva kortade avståndet i kombinationen och jag red på innerkant i linjen gick det hur bra som helst! När vi hoppade banan i slutet kändes det riktigt super bra, han var skit duktig! Emma var med och fotade lite så bjuder på lite bilder.

Juste, jag var ju på Hööks också men det blev bara ett pannband och en hovkrats, glömde presentkortet hemma så nästa gång köper jag resten, vill dessutom prova överdragsbyxorna när jag har ridbyxor under så ja, we shall see.

Man ser ut som en pumpa i skyddsväst och vinterjacka, haha x)
Nu sitter jag och tittar på Legally Blonde. (:

Shopping

Funderar på att ta en sväng förbi Hööks på vägen till stallet idag! Isåfall blir det det här som ska köpas, åtminstone en del av det (:

Kostar bara 75 kr nu under rean så det blir ett måste,
om det inte är slut vill säga, visst skulle det vara fint på London?

Skulle vara jätte bra att ha, har ju tappat bort mina vanliga överdrag
så de här skulle vara perfekta!

Har en kortärmad men vill ha en långärmad också.. får se om det blir något med det

Funderar på den här också, vill verkligen ha en svart förbygel som inte är alltför dyr
men vi får helt enkelt se!

Sen står ett hoppspö, nya tyglar och ett pannband på listan men vet inte om jag ska köpa allt...
Måste ju ha lite pengar över sen också! Haha!

Frågestund

Det är väl dags för en frågestund här på bloggen nu då!
Svarar på alla häst/ridfrågor och på nästan alla andra ;p

Historia...

God morgon ni söta varelser som kallas läsare!
Nu har jag inte så mycket att skriva om såhär på morgonen och ni vet ju redan vad planerna för dagen är, dvs. hoppa idag igen. Jag vet ju att jag har fått en hel del nya läsare så jag tänkte dra hela historien om hur jag träffade London och hur jag blev hans lyckliga ägare m.m. Sen måste jag ju bara skriva något som Malin sa i stallet i förra veckan "Man träffar nog inga andra lika ofta som man träffar de personerna man står i samma stall som, julafton, nyårsafton.." Så sant som det är sagt!

Okej, min och Londons historia nu då...
För min del började det på en stor c-ponny som jag hade på foder Oktober 08 - Juni 09 och han var en perfekt första häst för mig, jag lärde mig en massa! Det var meningen att vi skulle behålla honom men han var 18 år och jag ville ha möjligheten att komma ut och tävla, dessutom var han både tittig och hoppade inte mycket högre än 70 cm. Jag startade ett par LD med honom under den tiden jag hade honom och lärde mig hur mycket som helst!
Nu över till London.
I mitten av maj så åkte mamma och jag tillsammans ner till Vikbolandet som är som en halvö utanför norrköping där London stod i ett litet stall med tre hästar varav hans ägare ägde alla. Jag fick ta in honom från hagen, fixa allting själv och lasta honom och sen åkte vi till en ridanläggning i närheten där jag skulle provrida och direkt när jag satt upp efter att ägaren visat honom kände jag att han var den rätta, kärlek vid första ögonkastet kanske, eller om man ska översätta kärlek vid första ridpasset! Jag hoppade honom ett par gånger på ett litet räcke och han verkligen svävade över! Veckan efter veterinärbesiktade vi honom och han gick igenom utan några som helst problem men eftersom jag hade min foderponny i boxen uppe i Stockholm så fick London följa med Jessica (ägaren) hem igen och den 5 juni åkte vi och lämnade min foderponny och dagen efter bar det av till vikbolandet igen för att hämta London, i bilen satt mamma, jag, pappa och Anna och jag var jätte nervös, det var ju trotts allt min allra första egna häst. När vi var framme gick jag och Anna till hagen och jag visade London medan mamma och pappa skrev på papper och fixade med pass osv. Sedan bar det helt enkelt av till Stockholm och London var hur lugn som helst under hela resan, lättlastad som han är gick han ju bara enkelt in i släpet.
Innan London kom till mig har han tävlat LA i både hoppning och dressyr med placeringar upp till LA (67%) i dressyren och vinster och placeringar i hoppningen upp till Nationell LB så han är en riktigt bra läromästare för mig, nu ska vi bara se till att få fram den där tävlingsponnyn i honom igen och se till att börja plocka placeringar på tävlingarna!

Så ja, nu vet ni hur det kom sig att jag blev Londons lyckliga ägare, vissa av er kanske inte tycker det är det minsta intressant men jag tycker att det kanske var bra att veta (:


London i transporten på väg till Stockholm.

Pictures (:Phoebe


Rajjan


Therese & Hilli


Hilli: "Vad gör du?"
X-file: "Din rumpa luktar gott"


BR, ett märke som jag kan rekomendera!


Sötnos <3


Fina London <3


'Nu får jag se till att lyfta på fötterna ordentligt här så att jag inte snubblar'

Nu ska jag duscha, Ciao!

Nöjd ryttare och ponny

Idag har det återigen varit en bra dag, förutom att jag har haft lite ont i huvudet men det får ju inte komma ivägen!
Jag kom till stallet kvart i två och då bytte jag om och mockade, sedan passade jag på att fota lite. Inget vidare väder att fota i egentligen men det fick bli som det blev. Jag gjorde iordning höet och hinkarna och sedan följde jag med Therese när hon hämtade Hilli och fotade alla tjejerna i den hagen. Sen tog jag in London så han fick äta hälften av sitt hö och sin hink medan mamma och jag tog in resten av hästarna och sen så gjorde jag iordning honom. Hoppgjorden satt alldeles utmärkt så den red jag med. Lollo ledde runt London och Hebbe medan jag hjälpte till att bygga fram. I början av träningen var han väldigt jobbig, sprang iväg en del och ville inte korta stegen men sen när han hade fått springa av sig lite så blev det jätte bra, han fick lov att tänka och han kändes super. Det var bommar på böjt spår i galopp och travbommar som små serpentiner som vi red på i trav. sen hoppade vi låga plank på bågar och det gick super, han hoppade faktiskt inte sådär överdrivet stort som han ibland gör. Men han kändes jätte bra där och sen hoppade vi två oxrar som låg på ungefär 80 cm och det gick skit bra, jag var först lite osäker men han tog i och bara ' Du vet att vi kan, håll i dig'. Jag fick faktiskt till den där riktigt braiga hoppsitsen över oxrarna så det är jag nöjd med, är i största allmänhet nöjd med lektionen, inga stopp och en fin ponny med nöjd ryttare helt enkelt!

Bilder kommer i ett separat inlägg! (:

Me love <3

Godmorgon ni söta läsare!

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen, har prov fotat lite med kameran och nu håller jag på att äta frukost eftersom mamma har tvingat mig att äta lite yoghurt, vanligtvis så äter jag inte frukost haha.
Planerna för dagen?
Det blir väl att äta lunch innan jag drar till stallet, tänkte åka så att jag är där till halv två-två så har jag gott om tid att fota och göra rent mina benskydd *host*. Ska även prova hoppgjorden/magplattan jag köpte på Börjes under Horse Show (: Hoppas att den sitter sådär perfekt nu då !

Är det dags för mig att ha en liten frågestund?? Kommentera vad du tycker! :'>
 Min julklapp från Sofia, haha, Me love (a'

Kram,kram

Hiss & Diss


Snö!
Snö är riktigt mysigt, dessutom blir det mycket ljusare ute! Vad är mysigare än att galoppera fort på en snöbeklädd äng/åker??

Mellandagsrea!
Dags att fynda säger jag bara! 'Passa på så länge lagret räcker'

Lov!
Gud vad skönt att få sova ut och slappa halva dagarna , ja det blir ju halva dagarna för mig eftersom ponnyn ska skötas och motioneras. Dessutom kan man rida i ljuset varje dag om man vill, älskar lov!

Ridhus!
Så himla skönt med ridhus de dagarna då det är snöstorm eller bara blåser iskallt, man slipper vinden och snö/regn. Vare sig det är ett isolerat ridhus eller ej..


Kylan!
Jag har inget emot lite kallare väder men när det går uppemot 15 minusgrader så tycker jag det har gått för långt, jag tycker gott och väl att det räcker med strax under fem minus, då stannar ju åtminstone snön kvar!

Stålhätta!
Det är hemskt att rida med stålhätta de dagar då det är som kallast, tårna blir förfrysta, inget vidare, inget vidare. Och jag som endast har mina jodphurs med stålhätta eller mina ridstövlar där jag inte får ner några sockor är ju tvungen att välja de med stålhätta...

en bra dag

Idag har det varit en bra dag!
Ida och jag vaknade strax innan halv elva och vid elva kom hennes mamma för att hämta henne, eftersom Ida skulle rida lektion, så jag hängde med till Telis. Träffade Emma och prata lite med henne, sedan tittade jag på när Ida red Mira, hon var jätte fin ( mira alltså, fast Ida var jätte duktig hon med (; ). Sen så kom mamma och hämtade mig vid halv tre, vi åt lunch hemma (sent ;p) och sen körde hon mig till stallet.
Jag mockade (det var faktiskt hyfsat rent i boxen för en gångs skull!) och fixade höpåsar och foderhinkar, och såklart fyllde jag vattenhinken med varmvatten, vattnet fryser inte i stallet men London dricker hellre varmvatten så jag tycker att han lika gärna kan få det! Jag tog in London i tid till intaget och gjorde iordning honom i boxen samtidigt som han fick äta lite hö. Sen begav vi oss till ridhuset...
Jag hade tagit bort aachenremmen och satt på mig sporrar och han gick som i en dröm! Tror egentligen inte det hade något med det att göra utan mer min mentala inställning, det handlar ju så mycket om ens inställning när det gälles hästar i största allmänheten, visar man att man är irriterad så blir hästarna oftast också irriterade.. jag hoppas ni fattar poängen ;) Men det gick väldigt bra att rida, red mest lösgörande arbete i alla gångarter och båda varven, lät honom sträcka ut i en låg form i traven i slutet och det tyckte han var skönt, min fina pojke.  Sen när jag kom tillbaka ställde jag honom lös i gången för att sadla och tränsa av och borsta honom lite, och när jag sa 'Varsågod' så gick han in i boxen. Haha, han är så söt!
Och när jag kom hem sen, gissa vad som låg på min säng!!! Jo, en systemkamera! Jag älskar er mamma och pappa! Nu är jag super glad :D Den kommer definitivt hänga med till stallet imorgon så fotar jag väl lite så länge det är ljust, hoppträningen börjar klockan halv fem och jag tänkte åka till stallet vid halv tre ungefär (eftersom vi har intaget sen också). Så då blir det att testfota lite i ljus eftersom det var mörkt när jag kom hem dårå.
Fortsätt att kommentera ni söta läsare! (:

Jag lovade er Hiss och Diss men det kommer i ett separat inlägg senare ikväll eller imorgon !

                                                                       Ida och Mira idag (:

(dags för ny kram-logga!)
Kram, Tove

hejhej

Jag längtar som tusan tills tävlingssäsongen börjar igen! I'm going insane! Jag vill så gärna tävla men ponnyn behöver definitivt få bättre kondition innan jag kan sätta igång men måndag-onsdag den här veckan som kommer blir det hoppkurs i stallet för Eva, jätte bra träning, markarbete första dagen tror jag och sen blir det mer avancerat. Ska bli riktigt kul! Längesen jag hoppade, tyvärr. Jag måste försöka lägga upp ett ridschema nu, men tänkte lägga in för kommande vecka nu så får jag försöka hålla det!
Snart kommer Ida hit, det blir väl lite hästsnack och sen ska vi nog åka lite pulka och kanske kolla lite på film (: Sen sover hon över också.
Nu måste snön ligga kvar så vi kan ut och tolka i slutet av nästa vecka, annars får väl jag och Ida göra det imorgon, haha x) Men då kanske han är trött på måndag, det är svårt det här med att fixa ridschema.

Ridschema vecka 53.
Måndag: Markarbete (?)
Tisdag: Hoppning
Onsdag: Hoppning
Torsdag: Skritt i skogen c.a 1h (beroende på väder)
Fredag: Uteritt
Lördag: Dressyr i ridhuset
Söndag: ?

Det här blev lite mysko.. ska byta ut hela designen idag, har fixat en Header som jag är hyfsat nöjd med nu då (:


London e en godisgrisen x) <3

Förresten, har anmält mig till Libresse's blogg-tävling, den som vinner får två VIP biljetter till Göteborg Horse Show + boende så sätt fart att kommentera nu alla! Kom gärna med förslag till vad jag kan förbättra och även saker jag kan göra! I dem närmaste inläggen kommer jag nog skriva lite Hiss och Diss men vi får se, kom med tips och inspiration och tipsa gärna om andra bloggar som jag kan få inspiration ifrån.. Sätt fart och kommentera nu. Vad tycker ni om bloggen? Har ni några tips? Kommentera en massa nu (:


Kram,
Tove

Jul x2

Hejsan hoppsan!
Imorse var det att gå upp klockan sex och sedan bege sig till stallet så att vi var där till sju för att ge hästarna sin mat, sedan släppte vi ut dem allihopa, gjorde lunchpåsar och sopade. Min pålleh fick stå inne men han dog inte ;p Red ut i ungefär 1h, först c.a 10 min skritt och sedan trav och galopp, han blev lite små trött efter galoppen, han börjar få dålig kondition :'o Men han var himla pigg iaf x) Men sen fick han komma ut i hagen till sina kompisar och jag mockade den grisiga boxen och fixade allting och sedan kom pappa tillbaka och hjälpte mig att lunchfodra och sen åkte vi till Ica Maxi och handlade och så gick vi in på Elgiganten också för att titta på systemkamera, nu finns det många jag vill ha, måtte jag bara få en ..
Sen vid halv tre kom kusinerna så nu har vi julafton x2 fast utan julmat som tur är, till middag blir det tacopaj o sådär, ska kanske dra hit ngn kompis till kvällen but we'll se (:
Har ju fått lite julklappar också, fick 400kr på Hööks (behövs verkligen då jag behöver en ny hjälm och ett par nya tyglar, och så vill jag ha en förbygel) och en röd Dolce & Gabbana plånbok (typ), jätte fin faktiskt, får lägga in bild sen ;>

En tillbaka blick på året...

En tillbaka blick på 2009.. Det känns faktiskt lite sorgligt att året snart är slut.. Men jag har hunnit med så mycket under det här året och träffat så många underbara personer! (vissa saker har lite mer till slutet av 2008 att göra men det handlar även om 09)

Detta har jag hunnit med:
o Haft en underbar foderponny som jag lärt mig en massa av.
o Träffat dem bästa personerna på hela jorden, ni vet vilka ni är och jag älskar er!
o Startat min första hopptävling (4 april) med världens näst bästa ponny.
o Ramlat av tre gånger
o Lärt mig hur mycket som helst!
o Fått en underbar ponny som betyder allt
o Bytt stall
o Träffat ännu fler shyssta personer
o Pluggat stenhårt (egentligen inte) i skolan med bra resultat

Och en massa annat såklart som jag inte orkar rabbla upp!

Sammanlagt har jag tävlat sju tävlingar och ridit hur mycket som helst!

Ett speciellt tack till dessa två som gjort mitt liv så mycket bättre än det var innan;


Jag älskar er och alla mina kära tjejor oxå, ingen nämd och ingen glömd :) <3

 

Dagen efter..

GOD JUL ALLA (i efterskott)..
Hann inte riktigt blogga igår men såhär såg min julafton ut:
Gick upp klockan åtta, öppnade två paket och sen var det bara att åka till stallet och fixa allting. Fotade sedan en massa och sen åkte jag hem, duschade och gjorde mig iordning. Sen vid tolv åkte vi hemifrån och vid typ halv tre var vi framme i Sparreholm. Vi åt väl typ vid tre-fyra och sen öppna vi julklappar och fikade (:

Jag får ju inte så mkt julklappar eftersom jag har pownin min men lite fick jag;
- Pikeur tävlingskavaj, dressyrmodell. (Den jag ville ha)
- Tre hästtidningar
- 1600 kr
- 160 kr på bio (SF)
- En grå klänning

Och till födelsedag om tolv dagar önskar jag mig BARA en systemkamera så hoppas verkligen att jag får det. Pappa o jag har hittat en hyfsat billig så hoppas jag får den (: Har ju mina 1600:- jag kan skjuta till också (:

Bjuder på lite bilder från igår!!

 
Missnöjd tomte?? (: <3

 
Haha :P Var ju tvungen att bjuda på min jul-outfit :P Fast jag ser hemskt ut >.O Och ja, jag gillar inte att vara med på bild hehe x)

Jul-kram!
Tove

1 dag..

Okej, nu är det en halv dag men whatever. Min dag har sett ut såhär;
Vaknade av att min lillebrorsa skrek "TAMAGOTCHI" och då var klockan 9.20, fett sur blev jag >.O Men han hade tydligen fått en tamagotchi i sin paketkalender och blivit glad o så..
Tittade på tv och städade lite fram till halv tolv då jag satte mig vid datan, pysslade lite i Photoshop och ja, kolla runt lite. Sen vid två åkte jag till stallet, fixade allting och tog sedan in pownin. Red c.a 50 min i ridhuset, när jag skritta fram höll vi på att göra världens kullebytta (stavning??) han snubblade och gick ner på knä ;/ Men han reste sig iaf upp på en gång och så var det inte mer med det, min söta pålleh <3 Sen gick det bra att rida, gjorde några galoppombyten över en bom och det gick bra (: Fick skjuts hem av Malin :)

Kram kram.

God jul i förskott ;p

Gotta have some christmas feelings...

Eller säger man Christmas spirit??

A ja, som rubriken lyder, jag behöver lite julkänsla! Känns verkligen inte som att det är jul i övermorgon och då kommer ju allt bli ett helvete, jag kommer vakna och undra vafan det e för dag, haha ;) That's not good.
Så nu har jag gjort lite julpyssel i Photoshop och eftermiddagen är planerna att baka pepparkakor och ta fram julgranen (?).

Hittade även en jätte söt pensel när jag var på jakt efter nya men den har ju inget med julen att göra man iaf, ;p Man kan ju inte vara socialt handikappad om man ska fira jul (aa) Glömde bort att färga bakgrunden grå så ni får stå ut med att den är vit! ;)

 Erkänn att den e lite söt!


Och så lite julkänsla till er också :D


I skolan - JULLLOOOOOOVVV!!

Hejhej! Nu sitter jag i bibblan här på skolan och har lite tråkigt. Finaly JULLOV :'> Men har ingen lust att åka riktigt just nu till stallet så jag tänkte kolla runt lite på nätet o sen tar jag väl något tåg som kommer, dem kommer ju typ konstigt nu men jag får ta det som kommer och ta första bästa buss ;P Planerar att gå av vid donken, äta där och sedan ta nästa buss till stallet så jag får lite lunch i mig, ingen idé att äta i skolan för det är blääääig fisk och har ju pengar med mig så, ja :P
Pownin ska få nya skor idag med snösulor (I hope) och fyr-broddad ;) Platåskor vettu. Ska väl rida ut lite också, innan eller efter vet jag inte det beror på när jag kommer dit, hovslagaren kommer iaf vid två (:
Haha, fick ju bästa julklappen av Soffan haha, love it <3 Hon har precis vart i London så jag fick näsdukar som det står I (L) London på haha ;) Hoppas på att få en I (L) London tröja i födelsedagspresent av henne :) För det e min bäbiz värd <3

Nu ska jag väl nörda lite med min bok och sen ska jag väl dra.

Ciao.

...

Holaholahola! (:

Snabbt om dagen dårå. Började nio, väldigt svårt att gå upp, min smarta hjärna behöver mer sömn, haha x) Det började med SO där vi avslutade vårat projekt med fyrorna och sen var det Idrott där vi körde lite lätt femkamp :P Sen var det våran vanliga NO eftermiddag o så slutade vi två. Jag satte mig i bibblan o skrev lite på datan en stund o läste och sen åkte mamma och jag till stallet, fixade allting och tog sedan in alla hästar. Vila för pownin idag ;)
Har ätit middag, tittat på tv lite och ja, nu sitter jag här. Ska ut med Sarah om sådär tjugo minuter ;)

Kramkram.

hos Ida

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag här hemma hos Ida och tittar i hennes skolkatalog ;p

Orkar inte skriva mer för jag är seeg.

Hejhej...

Pusspuss på pownin

Hejhej!
Det var inte lika kallt idag som igår så red ut runt ängarna :) And guess what!! Pownin gick skit fint i form i GALOPPEN :D :D :D :D Love him <3333 Fast han var som vanligt lite för pigg men det var så roligt för han trampade verkligen på och ja, va skit fin helt enkelt ;) Skulle verkligen vilja få hans gångarter bedömda... haha ;p Men det är skönt att han är säker på foten så att han inte går och snubblar hela tiden i snön ;)
Nu blir det några dressyrtävlingar i vår också har jag bestämt! :) Planerar att åka på Stäket (hoppning) den 21/2 och sen blir det väl dem vanliga, We'll se ;)

Har bakat peppisar oxå och ska ha glasyr på dem nu, bild kommer!

Kramarkramar..
Lika bra att göra, jag har ju redan sån otur x)
Alla som tävlar ponnyhoppning ska göra den här, annars kommer du ramla av på dina 158 kommande tävlingar!

Hästen;
Namn - London
Ålder - 13
Mankhöjd - 145,5
Färg - Fux
Ras - Engelsk ridponny
Stolt ägare - Jag (:
Född i - England

Tillsammans har ni;
Hoppat - Ja
Dressyrat - Ja
Ridit i skogen - Ja
Ridit voltige - Nej
Tävlat - Ja
Badat -  Ja
Gosat - Ofc <3
Skrittat ut barbacka - Ja

Har ni;
Tävlat LD - Ja
Tävlat LC - Ja
Tävlat LB - Ja
Tävlat LA - Nej
Tävlat MSV B - Nej
Tävlat MSV A - Nej
Tävlat div. III - Nej
Tävlat div. II - Nej
Tävlat div. I - Nej
Tävlat elitallsvenskan - Nej
Placerat er i LD - Nej, men det kmr ;)
Placerat er i LC - Nej, men det kmr ;)
Placerat er i LB - Nej, men det kmr ;)
Placerat er i LA - Nej
Placerat er i MSV B - Nej
Placerat er i MSV A - Nej
Vunnit LD - Nej
Vunnit LC - Nej
Vunnit LB - Nej
Vunnit LA - Nej
Vunnit MSV B - Nej
Vunnit MSV A - Nej

Skulle ni klara av;
LD - Ja
LC - Ja
LB - Ja
LA - Ja, mitt självförtroende e nog bara the problemo ;)
MSV B - 
MSV A -

Meriter;
Har ni tävlat KM - Nej
Har ni tävlat DM - Nej
Har ni tävlat SM - Nej
Har ni tävlat EM - Nej
Har ni tävlat elit finalen på Strömsholm - Nej
Vad av ovanstående har ni vunnit -
 Nada ^^

...

Good day!

Mamma väckte mig tjugo över nio för att hon tyckte jag skulle hänga med till Kista och shoppa lite. Så jag åt en banan och sen åkte vi, kollade lite olika affärer och på H&M köpte jag en turkos lång t-shirt, en svart kjol, en jeans kjol, en mörkgrå tröja, ett par jeans-leggins, ett par svarta tights och en vit tjocktröja (love it <3). Bild kanske kommer sen :)

Nu ska jag äta våfflor /lunch/ och det överlåter jag helt till pappa eftersom sist jag gjorde våfflor till lillbrorsan så svämmade våffeljärnet över och spisen såg inte så fin ut... Sen blir det väl att dra till stallet vid två (??).

Kaaalllttttt!

Det är kaaaalllt som fan! Bara av att skritta upp till slingan kunde jag inte röra fingrarna och efter ett varv kunde jag inte röra tårna.. Så det blev mest skritt och två varv i trav på hängande tygel, mer klarade jag inte. Det var ju femton minus och jag tror seriöst att jag skulle ha blivit en stor isklump om jag hade ridit mycket längre. Kunde inte sadla av honom förrän tjugo minuter efter att jag kommit tillbaka till stallet eftersom jag inte kunde röra fingarna. Visst är det mysigt med snö men såååå kallt behöver det ju inte vara! Jag bytte ut pownins kalla vatten mot varmt och han drack genast upp allt jag hämtat så jag fick hämta igen, bus powni! Du ska veta att jag älskar dig bäbizen <3

Skoldagen har vart helt okej! Gullig som jag är så bjöd jag på fika på engelskan, vår sista lektion med Angela ;/ Tråkigt tråkigt..

Love always,
                Tove

Snösnösnö

Idag har jag vart i skolan, började 8.15 och skulle egentligen sluta 15.30 men skulle in till stan (sjukgymnast) så gick 13.00 ist.. Har varit jätte trött hela dan, svårt att somna igår kväll ;/ Efter sjukgymnasten gick mamma och jag till tunnelbanan och åkte till t-centralen och så följde mamma mig till tåget innan hon gick och tog tunnelbanan mot gamla stan ist. Tågen var typ 45 min sena >.O  Men jag kom på ett på en gång iaf, det var ju sent haha :P Men i Sollentuna stn så stannade tåget i typ 10-15 min för att dörrarna inte funka pga. snön ;/ Men till slut kom jag fram till norrviken där pappa vänta på mig så vi åkte till stallet, mockade, fixade maten och tog in sötnosen och tog bort hans snöstyltor :P Sen åkte jag hem och ska väl kanske snart äta middag ;)
Det snöade ju hela dan också, liite jobbigt faktiskt ;/ Snön får gärna stanna men det behöver inte komma stormande hela tin x)

Jul-header!

Nu ska ni få hjälpa mig att välja jul-header! Har gjort två stycken, är inte riktigt super nöjd med någon av dem så ni ska få hjälpa mig att välja :)

1.
 

2.


RÖSTA NU :D :D

Snöhäst <3

Good day :D
Blev ingen skola idag, hade skit ont i både mage o huvud ;/ Plogbilen väckte mig iaf vid nio så blev inte så mkt extra sömn men då mådde jag åtminstone lite bättre. Titta lite på tv och vila, åt lite o sen drog jag till stallet så att jag ska kunna gå och lägga mig tidigt ikväll ;P Fixade allting, typ helt själv där, och tog sedan in snömonstret. Passade på att ta med mig kameran nu när det finns snö och dessutom var ljust så fotade London och Hejman lite eftersom det var dem som stod vid grinden x) Men London tyckte jag var lite dum som störde när han åt upp resterna av sin lunch.. Men sen tog jag iaf in honom, gjorde iordning och red sedan ut. Travade och galopperade ute i snön och det tyckte han var mysigt, först tyckte han det var liiite läskigt men sen drog han på som vanligt min lilla galning ;P Jobbade på fint i både skritt och trav men lite för pigg i galoppen hehe ;P

Jag bjuder på lite pics från idag :D


,

SNOOOOW :D:D

Idag har det snöat hela dagen :D :D JIPPIE! Men det har stormat så det var lite pissigt >.O Pownin var lite små rädd för snön faktiskt, haha x) Fast han e ju rätt orädd av sig så han var bara sötast. Red lektion idag ju, gick SUPER DUPER! Han gick skit fint hela tiden i alla gångarter och lyckade till och med göra riktigt fina skänkelvikningar, riktigt nöjd :) Nu har pownin fått ett nytt täcke också, köpte det av Frida, Det är ett tjockt innetäcke, vinrött och brunt. Jätte fin färg på honom och det sitter skit bra :)  Fick sällskap hem av Therese och har nu ätit middag. Ska nog gå och lägga mig snart, skiiit trött :'o

Nu tändas tusen juleljus...

Idag så var det först lucia tåg på morgonen i skolan, It sucked! Man hörde typ inget, pianot överrösta dem som sjöng och ja, dem kunde typ inte texten haha :P Men vi slappa iaf första lektionen ;) Sen hade vi Idrott och vår vanliga NO eftermiddag... Slutade 14.00 idag, var i stallet tre eftersom jag segade mig ganska mkt x) Satte på mig väldigt mycket kläder och ändå fröst jag; t-shirt, fleece, college-tröja, tjock fodrar jacka, tights, ridbyxor, strumpor, sockor och gummistövlar och halsduk. Jag fröööös! Vi tog iaf in alla hästar och sen skötte jag om London, spola av fossingarna lite och sen satte vi på broddar, han var så snäll så <3 Har nu räknat in att han ska få vila två dgr i veckan tills tävlingssäsongen börjar igen då ska han bara vila en dag, det blir lagom :)
Imorgon blir det lektion för Gun, hoppas på att det går lika bra som sist :'>

BÖRJA KOMMENTERA :D

Juste! Snart blir det väl dags att ge sig in på att försöka tolka efter London! Han har tydligen gjort det förut och det har gått bra :) Någon som vill hänga på? Idag kom det ju mysig snö också <3 Och imon ska det tydligen komma 5-10 cm :D :D :D :D JIPPIEEE! Love snow :D <3Sämsta bilden från genrepet haha x) Jag i reflexjacka tredje från vänster ;)

11 dagar kvar...

Idag är det lucia vilket betyder att det är 11 dagar kvar till julafton :P Har faktiskt varit duktig och skrivit en önskelista också, mest av allt önskar jag mig en systemkamera but that will never happen ;/

Men lucian i stallet idag blev faktiskt riktigt lyckad, pappa fotade tyvärr inte så mkt men Amanda fota när jag gjorde iordning London så bilder kommer! Luciatåget gick bra och sången lät faktiskt riktigt bra :) kadriljen blev lite rörig, några hästar galoppera typ hela tiden och några ville inte gå i ledet, men London tkr jag skötte sig ganska bra, lite för springig kanske :P Jag hoppade över gymkhanan eftersom jag hade så ont i mitt huvud ;/ men sen var det maskerad hoppningen, den blev faktiskt riktigt lyckad med pjäs och allt, London var mega pigg x) <3 Men det gick bra och dem flesta tyckte att vi var roliga xD Ni missade ngt säger jag bara :P
Sen åkte jag hem efteråt och mormor har vart här och ätit middag och fikat ^^

Snart kommer jul-designen också! Nästa helg SENAST, ska bara ta mig tid att göra klart den :)

Tråkigt..

Halloj!!

Idag gick jag upp piss-tidigt, kl. 6, för att sedan vara i stallet vid 7 och fodra hästarna, byta täcken och släppa ut dem. När alla var ute fixade jag Londons grejer och slappa lite .. Fick lite sällskap av Rebeca o sådär. Tog in London igen vid kvart över tio och gjorde iordning honom för att vara i ridhuset vid 11, genrep till imon ;) Gick faktiskt bra :D Nu ska jag bara plocka fram alla kläder jag behöver till luciatåg, kadrilj, gymkhana och maskeradhoppning :P Efter genrepet galoppade jag och Jojjo lite nere på slingan, min pigga lilla powni <3 Jag höll på att ramla av haha x) Vi hade typ galopperat en bit och så i en kurva bytte han galopp och då sakta jag av till trav, eftersom det inte ens var någon idé att försöka göra ett byte, då sticker han bara x), och fattade sedan rätt galopp. Då gjorde han ett riktigt bocksprång, första gången haha x) Så jag flög fram lite men satt ju kvar ;P Annars var han ju snäll, gick faktiskt hyfsat fint i form ;)
Kom hem vid halv två men brorsan hade snott datan så jag la mig i soffan och slappa hehe. Vid tre skulle vi åka och handla mat så dem tvingade med mig, köpte bomull och glitter, haha, ni får se bilder vad jag gör med det imon ;) Hoppas kunna ladda med en massa bilder imorgon!

BÖRJA KOMMENTERA :D


 Var tvungen att lägga in denna lilla sötnows <3 Lilla
Vera, vår egenuppfödda kanin som tyvärr rymde ;/

Så irriterad på...

... människor som inte kan ta egna initiativ och alltid hittar på ursäkter i sista sekunden. Personer som typ behöver någon som tar dem i handen och drar med dem för att dem överhuvudtaget ska göra något...

Ni vet vilka ni är och ni vet att jag avskyr det.

Escuela ^^.

Hejsan hoppsan. Här sitter jag på svenska lektion, vi har fri datatid och fri klubba-tid x) Bäst att ha vikarie ibland. Har inte så mkt att göra, msn finns inte på denna data, finns på den andra laptopen men fel klassrum nu >.O Ska väl kolla runt lite kanske, lyssna lite på musik och passa på att göra klart lite grejer så jag slipper göra hemma..

Ledig från stallet idag, Iffa tar pownin så kommer väl emma hem till mig vid halv fyra, ska typ hyra en film :P

...

Hejhej.

Idag kom jag hem ovanligt tidigt från stallet, kvart över sex :P Så jag har haft lite tråkigt, tittat på tv och ätit middag ^^ Lite kort om min dag:
Skola idag ofc, Spanska, Fysik, Svenska, Lunch, Matte, Bild, skulle egentligen ha engelska men åkte till naprapaten så ska nog göra mitt arbete sen ikväll.. :) På Svenskan kollade vi klart på Sandor/Ida och pinsamt nog fick jag skrattattack mitt i den sorgligaste delen av filmen, eftersom när Ida grät lät det snarare som om hon skratta, fail fail. Men det var iaf lite pinsamt x)
Efter naprapaten så gick jag och mamma in på hööks, köpte en tomteluva till bäbizen <3 sen körde mamma mig till stallet, fixade allt på kanske tjugo min och tog sedan in pållen och gjorde iordning honom, red sedan c.a 30 min på banan innan jag och Emma red ut, skritt och trav, i kanske 20 min ;P Mys pownin <3 Sen skyndade jag mig lite för att hinna med 17.54 bussen och nu sitter jag ju här, tittar på tråkiga repriser av 2½ men, kommer nog tvinga mig själv att titta på Mammas pojkar också, det är väldigt skumt :'oNamnskylten jag beställde på Horse show som kom i början av veckan ;)
 

Hoppträning ^o^

Idag var det en helt normal dag i skolan :) På So:n så jobbar vi typ med fyror, började i måndags. Lite skumt faktiskt :'o Sen hade vi ju matte prov, hoppas det gick bra :P Kollade på film på både svenskan, so:n (den andra lektionen x) och spanskan. På Svenskan kollar vi på Sandor/Ida eftersom vi läst boken ;) So;n kollar vi på Prinsen av Egypten, alltså den där typ tecknade disney filmen x) Haha :P Såg den typ på dagis ju. Kommer ihåg att vi typ fick kopior från ngn målarbok med dem figurerna och måla dem ;) På Spanskan ser vi på ngn skum serie ;>
Efter skolan tog jag tåget till uppl. väsby och köpte en macka på pressbyrån eftersom det var bläigt i skolan >.O Kom till stallet vid tre så segade med rejält x) Pratade med alla möjliga människor och fixade allt såklart. Började bygga fram hinder vid halv sex, bara jag och Linda x) Lindas mamma Mie ledde runt Obbe och London, väldigt stor storleks skillnad på dem två x) Men det gick bra på lektionen, orkar inte skriva så avancerat :P Men han tyckte det var kul, hoppade lite nya hinder också som Annika köpt på Horse show :)

Imon blir det skola och sedan stallet + ridning, på fredag ska ev jag och emma göra ngt :)

Två dagar...

Vart lite dålig på att blogga nu igen ;/ Men skrev ju tre inlägg i Söndags så vi säger att det kompletterar varandra ;P

Igår så hängde Alex <3 med till stallet och tittade lite, tkr hon ska flytta dit så hoppas :P Vill ha en av mina bästaste stalltjejor där ju, och hon är den som bor närmast :D Alla andra är dumma och bor i Järfälla eller Spånga >.O Men älskar dem iaf X) <3 Sen så hjälpte Alex oss att ta in hästarna och sen hade vi stallmöte där jag och Alex åt massa goda saffansbullar :D :D

Idag så har det varit en rätt vanlig dag, tjejerna skulle simma på idrotten men jag kunde inte eftersom nacken har varit som den varit nu ett tag så ska göra det efter jullovet ist så har jag ju fått vila den lite.. :) Så följde med killarna till donken och sen till Stinsen. Gud vad jag vill ha en systemkamera! I'm going insane!!! :D :D :D Hoppas på att få en i julklapp eller födelsedagspresent :P Men dem e så dyra så det blir väl inget med det, men en massa pengar så jag kan samla (a' Det blir bra :D Men sen efter den två och en halvtimme långa håltimmen (eftersom jag inte skulle simma) så hade vi Biologi, där vi istället hade matte x) Så pluggade lite till provet imon men har ingen lust att göra det hemma ;) Men tror att allt sitter nu. Dumma tråkiga geometri >.< Sen hade vi slöjd och sen gick jag till häggviksstation ;P Alla märsta tåg var typ tio minuter försenade så kom inte till stallet förrän vid fem >.O Mockade, tog in pownin och sköljde av fossingarna och sen gjorde jag hans mat ;) Sen red jag ungefär 50 min på utebanan, var helt själv där så det var skönt, kunde lix rida över hela utan att behöva se upp för andra :) Hade ingen lust att rida i ridhuset och trängas med en massa andra :P Det var lite blött på banan men annars helt okej :) Det gick faktiskt riktigt bra för att inte ha ngn tränare som säger åt en vad jag ska göra. Gick i en alldeles lagom form i alla gångarter. Till och med i galoppen :D :D Nu blir det nog någon dressyrtävling i vår också, ska prova på åtminstone LC men kanske LB också, kul kul :)

Ps. Bilder på mina snygga lussebullar kommer :P

Gamla tider x)

Nu känner jag mig duktig, tredje inlägget för idag ;)
Sen jag skrev sist har jag kollat lite på gamla bilder, hjälpt mamma att baka klart lussebullarna, hjälpt Zoe att fixa sin blogg och ätit middag ;P
Nu ska vi fika lussebullar, julmust (ojoj) och nåt sånt x)

Hittade en bild från typ julen för kanske 2-3 år sen, erkänn att jag ser väldigt glad ut x) Hade fått ett nintendo ds (som lillbrorsan har fått ärva nu) och det där hundspelet till, var överlycklig haha ;)

 

Galna pownin <'3

Hejsan hoppsan (hur ska man egentligen börja ett blogginlägg? :'3)

Kom hem från stallet för kanske 1½ timme sen, har duschat och hjälpt till att göra lusse-bulle deg som nu står och jäser (stavning?).
Som jag hade gissat så var pownin lite galen idag! Jag började värma upp i skritt och trav och det gick bra, lite seg i skritten men det är han ju ibland ;P Men sen i galoppen var det typ fullt ös från början, min lilla kanon :'o Men han fick galoppera på lite och lugnade sig sedan, vi hade lagt fram fyra bommar som var lite upphöjda som vi travade över, gick bra :) Sen galopperade vi över bommar och det tkte han var jätte kul så han gjorde små skutt med bakbenen så att jag fick ont i ryggen :'o Fast han e ju så söt <3 Sen hoppade vi både räcke och oxer och gjorde om dem upphöjda travbommarna till upphöjda galoppbommar, gick faktiskt kort sagt bra, men lite föör pigg, sprang iväg och hade lite svårt att koncentrera sig ibland men han fick tänka ordentligt och det behöver han ;P

Bara för att jag längtar lite till sommaren och värmen bjuder jag på denna;
Fast det får gärna bli snö om det ändå ska vara kallt x)

Vaknat (;

God morron, nu har vi vaknat :) Så jag sitter här med sjuka (xD) sarah och vi måste väl äta frukost sen kanske,.. Sen vid kvart i tolv blir det att dra till stallet, bokat ridhuset från ett-två så ska försöka hoppa den galna pownin lite ;) Inte hoppat på en månad så gissar att han kommer vara galen ;p Men det blir lite lugnt, mest markarbete men ngra ordentliga hinder också..

Kan man bli hög på julmust??

God kväll !

Har precis kommit hem, vart ute med Sarah i typ två timmar haha x) Vi har flummat som tusan så nu är jag på riktigt bra humör :D Vi gick omkring i hela Viby, vandaliserade en grind, drack för mycket julmust (kan man bli hög på det?), flummade och hällde julmust i en spade haha x) Alla trodde nog att vi var fulla x'D Vi planerade att ta bussen in till stan och ta in på ngt lyxhotell ;P

 Och så ska vi berätta om en dröm som Sarah hade ngn natt (OBS! Hon e sjuk) xD

Det började så här att Rosalie i twilight kom in i hennes rum och snodde hennes tv, hon hoppade ut genom fönstret (som var stängt) och Sarah försökte följa efter, men hoppade då IN i fönstret och dog på golvet. Sen så vaknade hon upp på sin begravningen och stod bakom publiken och när kistan sänktes ner så applåderade alla x) Och sen var hon på sitt brölopp och gifte sig med Rosalie (som höll i Sarahs tv ist. för blommor) och sen efter så skulle dem hoppa på tvn xD Hon drömde om den drömmen två gånger och sen drömde hon samma fast hon gifte sig med dvärgen i jackass , och sen vakna hon och kolla på teletubbies och sen somna hon igen och då drömde hon att hon var en teletubies.

Sarah är helt klart sjuk i huvudet haha xD
Men nu är hon här hemma hos mig och jag har tvingat henne att sova över ^^,

Trååk >.O

Hejsan hoppsan! :)

Kom hem från stallet för kanske en timme sen, blev kvar där mycket längre än jag tänkt mig, hehe ;P
Luciaträningen gick helt okej, vi ska ha genrep på lördag och sen är det bara att hoppas på att det går bra på uppvisningen :) Alla får gärna komma, Kl. 15 13/12 Stall Grana i vallentuna :)

Lite bilder från idag :)


Rebeca klädda ut mig och försökte strypa mig med glitter :'o


Rebeca pyntade Barts box :)


Även London har fått lite julpynt, men hade inte så mkt i stallet så får pynta mer sen :) (dålig bild)

Mer kommentarer (a'

Var för lat för att skriva igår kväll, igen >.O Men det var iaf roligt roligt hos Elin :'>

Idag vaknade jag tyvärr kvart i nio så jag låg och tittade på julkalendern (hihi x) i sängen och sen satte jag mig vid datan :) Dagens planer är väl att jag ska äta någon slags lunch vilket jag inte har någon lust med, sen ska jag till stallet på Lucia träning och sen ska ja kanske vara med lilla Rebeca :) Annars kanske det blir att baka lite lussebullar och pepparkakor, även fast jag hellre äter pepparkaksdegen än pepparkakorna, får väl passa på innan vi ska baka hehe ;p

Nu får alla ni som besöker faktiskt ta och kommentera annars är det inte roligt :'o Och juste, ngn som vill att jag gör en header elr hel design till dem?? Har så tråkigt så behöver ngt att göra ;p

Kram, kram (snart kommer en ny kram-sak x'D)

Skolan..

Sitter i bibblan idag igen, har lång håltimme och inget att göra ^^ Alla datorer va upptagna men fick en nu hehe ;p

Igår var jag för lat för att skriva, men det gick bra att rida iaf, fick bli i ridhuset eftersom ingen ville rida ut, hehe..

Idag tar Christine hand om London så jag behöver inte åka till stallet, båda skönt och inte skönt hehe ,,

Lektionerna vi haft hittils är SO, Engelska och Svenska. Vi såg på film på SO:n och Engelskan, nice nice ;p Tio i börjar mentorstiden och sen måste jag gå för ska in till stan med pappa till ngn sjukgymnast sak där, får se vad det är för ngt ^^ Sen ikväll ska jag till Elin :)

Kram, kram tillsvidare :P

...

Sitter i skolan, i bibblan ^^ Har tråkigt så tänkte skriva lite :) Hittils har vi haft Spanska, Fysik och Svenska. Hade lång genomgång på Fysiken så tror att jag har börjar fatta nu 8) Efter skolan åker jag till stallet och hoppas på att Martina elr ngn annan vill rida ut i mörkret med mig, annars rider jag i ridhuset.... :)

Kram, kram

Bowling avklarad ;p

Kom hem för typ en timme sen men har varit lite lat, har iaf fått headern att funka :D
Bowlingen o det var faktiskt helt okej, det gick väl halvdant för mig men fick en del strikar och några spärrar iaf ;p fast jag har inte bowlat på skit länge så det var konstigt :'o Sen fick vi hamburgare o läsk o sen glass ;p Isak tog den sista hamburgaren och la den sin glass + massa dressing, bläääääääääh säger jag bara, såg skit äckligt ut ju O.O Men sen så skulle vi typ åka hem, fick åka med Gurra o hans mamma (+Adde & Magnus) så jag fick sitta och trängas i baksätet, satt i mitten haha, xD Ville åka till min bäbiz eftersom vi ändå var i väsby men det gick ju inte ;p Han fick iaf vila idag för Sofia är typ förkyld o så var ju ridhuset upptaget ;p Men det förtjänar han <3

Måste göra en ny 'kram'-grej eftersom det blir fel färg nu hehe ;) Kram kram :)

Bowling..

Hejhej, blir en snabbis nu för måste gå och göra mig iordning!
Tråkig skoldag idag as usual och sen tog jag bussen hem, har lyssnat på musik och pysslat i Photoshop. Har fixat ny design nu men headern vill inte riktigt funka så fixar det senare ;p
Snart ska jag göra mig iordning iaf och sen får vi se om jag hinner skriva efter bowlingen! :D

December...

Kom ju på att det faktiskt är första december idag!
Min kommentar är i alla fall att det verkligen inte känns som det, förutom att det var väldigt kallt idag då.. Annars känns det typ som slutet av oktober/början av november. Det snöade lite idag o så men  iaf ;P Och såklart såg jag julkalendern imorse oxå, lillbrorsan skulle ju se, men jag tkr iaf inte att 'Super snälla silver Sara och Stål Henrik passar som jul kalender riktigt, hur mkt handlar det egentligen om julen??

Aja, nu ska jag ladda om inför morgondagen...

Kram kram.

Slöö..

Hej hoppsan !

Det gick så j*vla skit bra på lektionen idag!! :D <333 Älskar min powni <33 :D :D :D
Gun sa att det var en helt annan häst mot när jag började rida för henne och jag kände verkligen att han ville jobba, så fin har han nog aldrig varit förut, älsk <3

Var i skolan först idag, helt okej dag o så men extremt tråkig.. Har iaf fått min handsfree nu (fick den i lördags xD) så jag är nöjd ^^ Tog tåg o buss till stallet och ofc så var tåget försenat så jag fick springa till bussen, han precis med ;p
Hade iaf bytt tid med Mie så jag red 17.30 ist för 17.00 så jag hann mocka lite snabbt och fixa vatten innan jag tog in honom och spolade av fossingarna. Han var liiite lerig på halsen ;P Men sen gick vi ner till ridhuset och jag red fram i alla gångarter, gick ganska bra faktiskt och sen när jag började rida för Gun gick det skit bra, han va så fin i alla gångarter och hade jätte fin form typ hela tiden, även galoppen funkade bra och han fick med sig rumpan och bakbenen skit bra :D Han lyssnade jätte bra på skänkeln oxå :D Älsk till min bäbiz <33
Fick skjuts hem av Susanne m. Merlin och har ätit, ska titta på tv nu och kolla runt lite. Imon är det bowling med klassen på kvällen, hoppas det blir kul, det är iaf kul att bowla och det var skit länge sen ;P

Har blivit lite lat med bloggandet nu men jag ska göra så gott jag kan! :) Imon ska jag inte till stallet så då hinner jag nog skriva lite innan bowlingen iaf :)
Denna veckas schema skriver jag vad jag ska göra inom parantes bredvid det som händer med London:)

Måndag: Jojjo rider
Tisdag: Lektion för Gun
Onsdag: Sofia rider (Bowling)
Torsdag: ?? får se ;p
Fredag: Vila, Christine fixar allt. (Sjukgymnast i stan sen till Elin)
Lördag: Luciaträning (Va med Rebeca ?)
Söndag: Hoppning :)

Ska iaf vara med Rebeca ngn dag i helgen tror jag så får se ;) Blir tyvärr ingen bild idag, har fel data >.O

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0