Måndag

Hejhej!
Idag har det varit första skoldagen efter lovet, kändes riktigt motigt att gå upp imorse men hade som tur var sov morgon så behövde inte stiga upp ur sängen förrän halv nio, och är man hästtjej så är det ju trotts allt lite sovmorgon ;) Första lektionen var idrott där vi spelade volleyboll och sedan hade vi lunch direkt efter, tre no-lektioner och sist SO där vi redovisade lite av vårt arbete, fast vi hann bara redovisa halva för den var så lång, haha!
Efter skolan åkte mamma och jag till stallet för att ta in hästarna. Det är ju så underbart fint väder ute nu så önskade att hästarna kunde få vara ute någon timme längre men eftersom de inte har något att göra i hagen så ger de sig på stolparna, jag måste säga att en del ser riktigt roliga ut, så Nyberg får en massa att göra med att laga staket. Men det första jag gjorde var att göra iordning London så att Jojjo kunde gå ned med honom till ridhuset. Ibland känns det lite små roligt att bara göra iordning hästen, hästskötare är man ju ;) Men medan Jojjo red så plockade mamma och jag in alla hästarna vilka verkade ha vårkänslor. Marken syns inte ännu under all snö men solen skiner och det börjar bli både varmare och ljusare ute. Åh vilka vårkänslor jag själv börjar få nu!
Men iaf, när alla hästar var inne så smet jag ned till ridhuset och satte mig på läktaren och tittade när Jojjo red. Man lär sig så mycket bara av att se någon annan rida ens egen häst, plus att man själv kan få tips av den ryttaren! Jojjo och jag har iaf kommit överens om att jag ska ha det tvådelade gummibettet i hoppningen och det tredelade tränsbettet i dressyren för med gummibettet i dressyren måste man hålla ett mycket mer ordentligt stöd i munnen och det blir ju lite jobbigt i längden. Haha. Filmade lite också så får se om en liten video kommer senare eller så ;p
Jag har ett litet special inlägg som jag ska försöka skriva klart nu under kvällen, annars lovar jag att ni får det imorgon!

Kram, Tove
(Ridschema nedan)


Ridschema v. 10
Måndag: Jojjo rider dressyr i ridhuset (intag)
Tisdag: Sofia rider
Onsdag: Uteritt runt ängarna, alla gångarter c.a 1h
Torsdag: ?
Fredag: Dressyr i ridhuset (intag)
Lördag: Slingan/ridhuset (?) (uttag + intag)
Söndag: Tävling :D


Hade tänkt börja med veckans fråga istället för att ha frågestund, så ställ frågor till mig! De kan handla om vad som helst, om mig, London eller något annat :D Frågorna som jag fått till frågestunden kommer delas upp och svaras på sedan ;) Får jag många bra frågor så kan det blir flera som svaras på på en gång sen :D Så ställ frågor nu underbara läsare!



Kommentarer
frida

Hehehehe... Vi har första dagen på lovet :D

2010-03-08 @ 21:15:47
URL: http://seriouslyfrida.blogg.se/
M

sv: tackar!

Vacker är hojn allt! (: Inte min egna, min medryttarhäst. Har du egen häst? (:



kram.

2010-03-08 @ 22:36:21
URL: http://matildafail.blogg.se/
jenny

Sv: Desamma! :) fin häst du har, va e de för ras?

2010-03-08 @ 22:43:18
URL: http://jbostrom.blogg.se/
Julia

Sv: Tack så mycket :D<3 Din blogg är också super fiin :D

2010-03-09 @ 07:23:21
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
N

Sv: Okej, vi ska va me i div I. Sulle vilja va me i elit, men vi är inte helt redo ;) Synd bara att vi måste vänta ett helt år också...

2010-03-09 @ 07:34:49
URL: http://blackijacki.blogg.se/
cammie

mycket fina bilder på din blogg =)

2010-03-09 @ 09:07:10
URL: http://tuschaa.blogg.se/
linnea

sv: haha ja stenar är också en sån där sak som kan vara läskiga, precis som parkerade bilar.

man kan ju undra lite hur deras hjärnor fungerar.. :P

fin blogg du har!

2010-03-09 @ 10:23:57
URL: http://willspirit.blogg.se/
Nina

Tack så mycket och detsamma. =)

2010-03-09 @ 16:35:20
URL: http://ncn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0