Härlig lördag

Tack för alla fina kommentarer om bilderna! Blir så himla glad när ni kommenterar så fortsätt göra det :D
Idag red vi nere runt ängarna igen, vädret var även idag helt underbart så det passade ju perfekt att Amanda hade tagit med sig sin kamera och fotade mig och Linda :D London skötte sig super bra och kändes jätte fin. Lagom pigg och lyssnade även bra i avsaktningarna från galopp till trav där han annars brukar slängtrava som en tok ibland. Så kändes jätte fin och o va man blir glad! Inget kan förstöra mitt underbara humör idag! Dessutom kommer Ida hit och sover över, har inte träffat henne på två månader så det ska bli massa med kul :D
Men över till stallet igen, efter det underbart mysiga ridpasset så släppte vi ihop London och X-file i ridhuset eftersom de ska åka släp tillsammans nästa helg. Och de tyckte inte alls det var något märkvärdigt, de gick åt olika håll och ville inte riktigt hälsa på varandra, men lite hälsade dem iaf och de verkade inte riktigt bry sig så det går nog jätte bra för dem att åka tillsammans. Ryckte även Londons man lite efteråt, det behövdes och mer ska fixas!
Och ännu en bra sak, mitt rum är klart! Så nu är det bara datan kvar som ska flyttas upp. Så himla skönt att få sova uppe igen :D Fast kommer kännas lite konstigt i början.

Ha en fortsatt bra dag och fortsätt att kommentera underbara läsare :D

Kram,
Tove
Bilderna Amanda tog kommer senare när hon skickat dem :)


Kommentarer
Anonym

finfin blogg :)

2010-03-06 @ 17:59:45
URL: http://[email protected]
rosemarie

gud vad fin blogg :)

kram

2010-03-06 @ 19:05:12
URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0