Dagen

Skolan idag har vart allmänt tråkig, fick ont i huvudet också. Inte kul, inte kul.
Men sedan åkte jag och mamma till stallet för att ta in hästarna. Lilla D och Gideon som stod i sjukhage fick komma in för de ville det, resten av hästarna (förutom de i Londons hage) stod längst längst ned i hagarna och ville inte gå in, vårkänslor antagligen ;)
Mockade innan vi tog in resten och sedan skrittade jag ut barbacka på bus pownin :P Var först lite sur att han var tvungen att lämna maten men sedan kom öronen fram. Vid slingan, vid salixen på ängen där har all snön smält så det är typ ett hål och ut över själva stigen har det blivit som en liten 'fors', och vattnet låter ganska mkt. London undrade vad tusan det var som inte vart där tidigare, så han stannade, blåste lite på vattnet, blötte mulen och sedan hoppade han i med frambenen och stod och skvätte lite på sig själv. Knäppa ponny! Men sedan gick han hur som helst lugnt igenom och sedan red vi uppför backen och den lilla biten i skogen, inga större missöden förutom att vi mötte en massa rådjur och London blev lite sur på dem :P
Sedan på andra sidan salixen och mellan hagarna så var det super mycket vatten också men där skrittade han fint igenom och behöll en riktigt fin form utan att jag behövde göra så mycket :) Han gillar vatten!

Ska försöka skriva ett specialinlägg sedan ikväll :)
//Tove

Amanda får stå för bilderna ;)



Kommentarer
lovisa

Vad mysigt med uteritter, här är det så mkt snö fortfarande :(

2010-03-29 @ 20:19:53
URL: http://melooovi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0