Sammanfattning

Nu blir det bara en snabb sammanfattning om dagarna vi vart hemma då :)
Lördag: Vi åkte ju hem en dag tidigare, alltså i lördags, eftersom jag bara skulle rida en klass på morgonen och då kunde ju London få vila i boxen ett tag medan vi kollade på de andra för att sedan åka.
Hemresan gick bra, tror jag, haha. Sov hela vägen x) När vi kom fram regnade det förstås ;p Men London var jätte glad att vara hemma, ställde ut honom i sjukhage medan vi packade upp men då stod han bara och gnäggade så pappa gick ned med honom till hagen och alla hästar blev tydligen väldigt glada att han var tillbaka :) Packade upp allting och åkte hem.
Åkte tillbaka vid åtta för att ta in honom, pappa gick och hämtade och London ville tydligen trava till stallet (det regnade). Busiga ponny :P Han fick sova inne tsm med Bart.
Söndag: Åkte ut vid åtta och släppte ut London men tog en promenad innan, såg en hjort som London tyckte var spännande ;p Blev super glad när han fick komma ut, han bara ta av grimman innan han galoppera iväg till de andra som var längst ned i hagen.
Måndag: Lillebror red 20 min på ridbanan, han har bestämt sig för att lära sig rida nu :P London var super snäll och lugn :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0