Mina sadlar


Stübben Edelweiss
"Hoppsadel på den nyutvecklade korta bommen med bred kammare som ger större frihet för hästen. Sadeln är klädd med mjukt specialgarvat sadelläder, mycket följsamt med ypperligt grepp. Mjukt halvdjupt säte och klossar för knä och vad. En lättare hoppsadel för den nya tiden. Cutback för hästar med hög manke."

Min åsikt: En skön hoppsadel som dock blir något hård när man ridit ett långt pass, ligger bra på London dock något vid så har en gelpadd under för att den inte ska nudda hans höga manke :)

"Pfiff Amaretto tillverkas för hand av tyskt förstaklassigt läder. Sätet är djupt och mjukt. Rejäla stöd för skänklarna. Kombinationen djupt säte och stora stöd gör att du enkelt hamnar i balans. Under sadeln finns en bred kanal vilken tillåter din häst att komma upp och arbeta med ryggen. Sadeln har cutback vilket gör att även hästar med en högre manke får plats under den. Långa stroppar ordnade i ett V-system."

Min åsikt: Har bara ridit i den fyra gånger men den är verkligen jätte skön att sitta i och ligger riktigt bra på London. Lätt att sitta ned i och perfekta knästöd, love it :)


Kommentarer
Elin

dressyr sadeln är verkligen super skön, men det är hoppsadeln med :) men håller med det där med London energi, kanske lite höstfasoner XD

2010-08-30 @ 19:46:15
URL: http://ponnyrider.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0