Lördagens hoppträning

I lördags hopptränade jag för Tusse, det var ganska basic med lite linjer, studs och upphöjda bommar.

Vi började med att rida över upphöjda bommar i trav, först med normalt avstånd och sen med kort, då skulle hästarna nästan gå i passage. London var jätte duktig och lyfte fint på fötterna!
Sen hoppade vi studskryss som Tusse höjde succesivt, det gick bra, först gången blev det väldigt vingligt men resten av gångerna gick bra!
Efter det skulle vi rida rakt på ett kryss med en bom framför och försöka känna hur hästens språng skulle bli, tyckte att det kändes ganska bra, en gång när han började studsa lite visste jag att han skulle komma nära och resten av gångerna hoppade han lite längre ifrån med rundare språng.
Sen hoppade vi en linje mot det hindret som Tusse byggt upp till en oxer, med bommen kvar, och det gick också bra. London hade en jämn galopp och väntade ut språnget.
Sen byggde Tusse ihop ett underligt hinder av massa sockerbitar och bommar så det blev tre sockerbitar brett med markbom på båda sidorna, London fattade nog inte att den sista markbommen låg där så han landade på den och det blev en liten dykning, som tur var gjorde vi ingen kullerbytta!
Sen var det bana med mycket långa galoppsträckor vilket jag tyckte var super :D Det gick jätte bra!
Först hoppade vi studsen, runt och hoppa linjen, runt igen och hoppa studsen en gång till och sedan runt och hoppa en oxer och det konstiga hindret :p Första studsen på sista krysset hoppade London jätte långt till vänster haha, jag trodde vi skulle dö för där låg hindret på 120 (bommen låg på 150cm) :o

En liten video, kameran var cp och nu är den typ helt paj. Hela skärmen är vit när man sätter på den och man ser det som syns i linsen i ena hörnet och sen ser det ur som att det är ett löv på skärmen >.O



Kommentarer
Jessica

kul träning! :) allt bra med dej?

2010-12-06 @ 20:43:48
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0