Dagen

Har varit en lång dag idag, hade ställt klockan på kvart över åtta så då segade jag iväg mig till Sollentuna ridklubb. Försökte få upp cykellåset men det hade rostat igen och de andra cyklarna hade punka. Så fick gå istället men promenaden tog förståss bara fem minuter ;p Väl där mötte jag Emma, vi fotade lite och sedan var det Alex tur att hoppa 90cm, det gick tyvärr inte bra :( Hon ramlade av på tredje hindret för Sanny stannade, tråkigt :/ Linda hoppade Ulmus och gick nolla i 90 men fick två nerslag i 1m.
Lollo hoppade Ri och de blev tyvärr uteslutna i 1m. Alex strök sig från 1m för hon ramlade av på framhoppningen :/ Sedan hioppade även Jojjo & X-file och Linda & Facette från stallet men vet inte hur det gått för dem för var inte där då.
Åkte med Alex tillbaka till stallet, fixade allt till London och red sedan på slingan tillsammans med Therese. Joggade de två pownihestarna två varv och skrittade sedan tillbaka till stallet, London var lite tjurig idag också, funderar på om det har med pälsfällningen att göra ;p





Kommentera gärna bilderna :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tove & Amoure

Med drömmen att rida fälttävlan

RSS 2.0